مصاحبه رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران

دیروز ریسس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مصاحبه ای با واحد مرکزی خبر داشت و اشاره ای هم به زمین های ارتفاعات تهران کرد که فکر کنم برای صاحبان این زمین ها خبر خوبی باشد . در زیر عین مصاحبه آمده است و بخش مربوط به زمین های ارتفاعات به رنگ سبز نشان داده شده است :

تهران / واحد مرکزی خبر / اجتماعی ۱۳۹۳/۰۳/۱۷ 
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: یکی از صنایع آلاینده شهر تهران کارخانه روغن نباتی قو است که بوی نامطبوع آن حدود ۲۰ سال گذشته موجب اذیت ساکنان منطقه ۱۶ شده است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، شاعری در مصاحبه با خبرنگاران گفت: این کارخانه به عنوان یک کارخانه آلاینده و غیر استاندارد معرفی شده است و هر بار که برای انتقال یا بسته شدن آن تصمیم گیری شده است مهلت خواسته اند و در آن مهلت هم کاری نکرده اند.
وی افزود: مهلت معمولاً به خاطر کارگران، کارکنان و حمایت از تولید انجام شده است اما طی ۲۰ سال گذشته هرگز این کارخانه به تعهدات خود عمل نکرده است.
وی گفت: شورای اسلامی شهر تهران در این زمینه ورود پیدا کرده است و الآن منتظر هستیم فرمانداری تهران اقدام جدی در این زمینه انجام دهد تا این معضل زیست محیطی حل شود.
شاعری افزود: دیگر نباید به آنها زمان داد و باید قوی وارد شویم.
وی در خصوص وضعیت زیست محیطی دریاچه چیتگر و باغ پرندگان گفت: دریاچه چیتگر نقش بسیار مهمی در تعدیل آب و هوا، جذب گردشگری و ایجاد زیستگاه برای پرندگان و آبزیان ایجاد کرده است .
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران افزود: مرتب این دریاچه از طریق دانشگاه صنعتی شریف و شهید بهشتی پالایش می شود و تا کنون هیچ شاخص زیست محیطی خارج از استاندارد مشاهده نشده و بیشتر مسائلی که مطرح می شود مشاهدات چشمی است که به لحاظ اعتبار، فنی و کارشناسی نیست.
شاعری آلودگی هوا، آلودگی صوتی، مصرف بی رویه انرژی، آلودگی های آب و خاک، تخریب ارتفاعات شمال تهران را از چالش های پیش روی شهر تهران دانست و افزود: تخریب اراضی در شمال تهران تا حدود زیادی بعد از اجرای طرح تفصیلی کنترل شده است اما بسیاری از اعضای تعاونی وزارتخانه ها در این ارتفاعات زمین دارند که باید این اراضی آزاد و به جای آن معوض در دیگر مناطق داده شود.
وی درخصوص آلودگی اراضی جنوب تهران گفت: متأسفانه تخلیه فاضلاب و آب های آلوده در این منطقه باعث آلودگی این اراضی شده است که روزانه دو میلیون مترمکعب فاضلاب شهر در این منطقه تخلیه می شود که اگر این فاضلاب ها تصفیه شود می توانیم به عنوان آب خام برای فضاهای سبز استفاده کنیم و جلوی آلودگی نیز گرفته می شود.
شاعری افزود: دو سازمان جهاد کشاورزی و ابفای شهر تهران باید به این موضوع ورود پیدا کنند و با برنامه ریزی بتوانند جلوی آلایندگی در این منطقه را بگیرند.

پیوند خبر : http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=108904

سایت سهامداران زمین فرحزاد : http://faniherfei.vistamehr.org/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *